Peter S. Hageman fotografie (BFN) publieksfotograaf sinds 1991 | 020 615 25 95

Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 22 reviews
Photoshoot

Zeer tevreden!
Heel erg goed gelukt.

Trouwdag

Perfecte service, heldere communicatie, goede aanwijzingen bij het maken van de foto's, fijne omgang op de trouwdag en het allerbelangrijkste: prachtige foto's! De prijs-kwaliteit verhouding is prima en er zijn een hoop dingen mogelijk. Ook de optie om op een later moment te kiezen voor een fotoboek is fijn. Tot slot zijn er genoeg betalingsmogelijkheden. Meer dan tevreden. Adindafotografie is zeer aan te raden!!!

Derrick en Linda

Trouwdag

Peter heeft in juni onze trouwdag vast gelegd. Afspraken vooraf waren helder. Hij nam de lead en gaf duidelijk richting aan hoe het moest gaan gebeuren. Voor ons erg prettig want je gaat tenslotte niet elke dag op de foto. Gedurende de dag hebben wij als bruidspaar ervaren dat hij heel onopvallend aanwezig is en toch staan alle belangrijke momenten erop. Fijne samenwerking en prachtige foto's!

by Milko en Roxane on Bruidsfotograaf Adindafoto
Trouwreportage

Afgelopen 13 september heeft Peter onze trouwreportage verzorgd. Vooraf hebben we onze wensen doorgegeven en Peter heeft een passende offerte voor ons gemaakt.

Op de dag zelf ging alles heel relaxt. Peter zelf is een leuke, grappige en relaxte fotograaf. Ook hebben we op de dag zelf nog onze ideeen over de foto's kunnen uiten en daar is perfect gehoor aan gegeven.

De link naar de foto's hadden we de volgende dag al direct binnen. We gaan een deze dagen een selectie maken voor ons trouwalbum maar verwachten dat ook dit weer snel voor elkaar is. Echt een topfotograaf!!!!

Milko en Roxane

Prachtig

Peter maakt prachtige foto's Hij heeft oog voor alle details. Vriendelijk en aardig.
Ook met kinderen is hij fantastisch.Hij stelt iedereen op zijn gemak.En het resultaat is een pronkstuk voor je hele leven

Top

Wat een super fotograaf! Mede door de fotograaf Peter werd de bruid op haar gemak gesteld! Het resultaat is daarom ook pracht! Met oog voor detail. Echt een aanrader!!!

Huwelijk in Emmeloord eo

Mei 2010. Dankzij Adinda (Peter) kunnen we elke dag nog weer genieten van onze dag. Vanaf het begin voelden we ons op ons gemak en hadden er alle vertrouwen in dat hij de kwaliteit kon leveren die we hadden gehoopt.

trouwreportage en album in Haarlem

Op 12 mei 2010 heeft Adindafoto onze trouwreportage verzorgd. De fotograaf wist iedereen goed neer te zetten en heeft fantastische foto's gemaakt. Het digitale fotoalbum is ook erg mooi geworden. Daarnaast vonden onze gasten het erg leuk dat zij foto's konden bekijken en nabestellen via de persoonlijke website die adindafoto heeft aangemaakt. Super kwaliteit voor een scherpe prijs. Absoluut een aanrader!

trouwreportage in amsterdam

Wij zijn enorm tevreden over Adindafoto. Hadden een heel goed gevoel bij de fotograaf. De foto's en het album zijn super mooi geworden. Ook het contact met Peter voor de bruiloft was heel fijn. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Kijk terug op een hele mooie dag

by nmdorresteijn on Bruidsfotograaf Adindafoto
Trouwreportage in Haarlem

In september 2010 zijn wij getrouwd, Adindafoto (Peter Hageman) heeft deze dag prachtig vast gelegd. Peter heeft hele goede ideëen om je spontaan op de foto te zetten. Ook de gasten kon hij op een leuke manier enthousiasmeren, zonder dat hij op de voorgrond trad. Het digitale boek is prachtig, zeker een boek om nog vaak erbij te pakken.
Adindafoto is een absolute aanrader.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»