Peter S. Hageman fotografie (BFN) publieksfotograaf sinds 1991

Uitvaartfotografie als herinnering

Een uitvaart is een moment waarbij emoties centraal staan. Daarin wilt u niet worden afgeleid, maar de dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Dan is het fijn om achteraf rustig te kunnen kijken naar beelden van deze bijzondere dag. Alleen of samen met familie en vrienden. Foto’s of beelden van troostende mensen, sprekers en misschien ook wel een glimlach, kunnen u helpen om deze dag een goede plek te geven in uw herinnering.

Uitvaartfotografie komt steeds vaker voor bij begrafenissen of crematies, omdat het bij het herinneren van een overleden dierbare heel belangrijk kan zijn. Een laatste hand op de kist, de rouwstoet naar de laatste rustplaats en de slotwoorden van familie en vrienden. Alles wordt met respect en discreet op de foto gezet.

Uitvaartfotografie als onderdeel van de rouwverwerking

Vaak blijkt een fotoreportage van een begrafenis of crematie van onschatbare waarde te zijn voor nabestaanden. De uitvaart is een uniek moment en er is dus maar één kans om dit mooi in beeld te brengen. Met deze beelden kunt u vaak makkelijker met anderen over uw overleden dierbare praten. Dit kan een belangrijk zijn als onderdeel van de rouwverwerking. Uitvaartfotografie kan ook steun geven aan nabestaanden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan familie of vrienden die in het buitenland wonen. Maar ook voor kinderen kan uitvaartfotografie erg belangrijk zijn, omdat zij rouw vaak uitstellen. Op het moment dat ze eraan toe zijn, kunt u aan de hand van de foto’s rustig met hen praten over de overledene.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uitvaartfotografie bij Adindafoto?

Kijk eens op onze website, en neem gerust contact op. Telefonisch of via de mail.

Wij denken met u mee, en doen u graag een passend voorstel voor een uitvaartreportage van uw dierbare. Uitvaartreportages hebben wij al vanaf €195,-
U kunt ons telefonisch bereiken via 020-61529595 of mobiel via 06-23442281. Via de mail zijn wij bereikbaar op adindafoto@live.nl.

(om privacy redenen tonen wij op de website slechts een beperkt algemeen portfolio)
Neem nu vrijblijvend contact op!